Altijd tijd voor een kop thee en goed gesprek

Astrologisch Consult

Je geboortehoroscoop geeft inzicht in je persoonlijkheid en jouw potentie op diverse gebieden van het leven. Elk huis in je horoscoop heeft zijn eigen specifieke betekenis, en wordt beïnvloed door de planeten die zich er in bevinden. Ook de aspecten tussen de planeten onderling, en de beweging daar in hebben allemaal invloed. Daarom is het onzinnig om hele specifieke uitspraken over iemand te doen gebaseerd op enkel het sterrenbeeld (Zonneteken).

Het maken van de horoscoop (zie bovenstaand plaatje voor een voorbeeld van een composiethoroscoop) gaat tegenwoordig heel eenvoudig: op de laptop. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is geboortedatum, -tijd en -plaats. De horoscoop geeft dan een "snap-shot" van de stand van de planeten ten tijde van je geboorte.

Mijn toegevoegde waarde zit in het duiden van wat ik in je horoscoop zie. Deze duiding kan je helpen jezelf beter te leren kennen, en keuzes te maken die passen bij jouw doelen en verlangens. Afhankelijk van jouw behoefte kunnen we in de breedte en/of in de diepte gaan op gebieden als werk, relatie en opleiding.

Maak jouw eigen website met JouwWeb